Rouwen op je eigen manier met zachtheid

De rouw en het gemis die blijven, dat is ook de liefde. Maar de scherpe randen gaan ervan af. Er komt meer zachtheid en ruimte. De rouw en het gemis worden, en ga je, verweven in het leven.

Geef je het een plekje? Dat denk ik niet…je leert leven met het gemis en met het vormgeven aan je leven met een groot gemis. Je leert wie je bent en wil zijn zonder diegene die je mist. Een leven voor en een leven na. Met liefde, maar ook gemis.

Brrrr…is het leven dan minder mooi? Ja, in het begin zeker, en later is het leven anders. Voor altijd met een groot gemis en verdriet. Daar mogen en kunnen we meer open over zijn. Rouw is ook de liefde.

In de mist - Ik rouw van je

Voor niemand hetzelfde

Het is belangrijk om te erkennen dat rouw persoonlijk en uniek is. Het is persoonlijk en uniek, net zoals jij dat bent. Manu Keirse (Psycholoog, rouwexpert en schrijver van diverse boeken) vergelijkt dit met een vingerafdruk: voor iedereen anders. Echt voor niemand hetzelfde.

Sta jezelf dus toe om te rouwen op je eigen manier en je eigen tempo. Wees mild voor jezelf.


Ik rouw van je het liefdevolle boek over verlies en rouw

Ik rouw van je - het liefdevolle boek over rouw.

Het boek Ik rouw van je is een liefdevol boek over verlies en rouw. 

Met oefeningen en kleine stapjes word je meegenomen op de reis van rouw en herdenken. Een houvast en lichtpunt in de rauwe tijd van rouw na een overlijden.

Korte teksten en veel afbeeldingen. Kleur en ruimte voor op de donkere èn lichte dagen.