Boeklancering van het boek Ik rouw van je

Vandaag nodigde ik de mensen uit die hebben bijgedragen aan het boek Ik rouw van je. We gingen toosten: toosten op de liefde die ook na overlijden niet stopt ❤️.

Rouw is in alle facetten zwaar. En een boek over rouw wil je eigenlijk niet lezen en toch ook weer wel. Rouw mag er zijn en rouw is ook de liefde.

Boek Ik rouw van je

We lachen op de foto, maar we hebben allemaal een traantje gelaten. Tranen omdat het boek er nu is en het een boek is dat mensen gaat helpen. Tranen van gemis van o.a. zoon, (klein) dochter, moeder, vader, zus en tranen van trots.

Boeklancering boek Ik rouw van je

De glimlach is omdat het boek er is. Iedereen heeft een boek in de hand, omdat we Joëla van DantzigCarolien HottingJessica KluitenbergHeather ten Ham – BakerAmanda Habing hem delen met dankbaarheid en trots. Ook grote dank aan diegene die er helaas niet bij konden zijn: Floor Kuiper Mirjam van den Broeke Jolanda Verwer Corinne Eisma.

Ik las een review voor van een lezer van het boek die deze heeft geplaatst op social media. Haar woorden zijn: “Al bij het lezen van de eerste bladzijde rolden de tranen over mijn wangen. Wat kloppen de woorden die jij hebt gevonden bij alles wat ik voel. Dankjewel! Het voelt even als ‘niet maar alleen met mijn verdriet ‘als ik in het boekje lees.

Meer reviews kun je hier lezen en bij de bestelpagina onderaan. 

Ik rouw van je is het boek dat je de hand rijkt op de weg van rouw na overlijden van een dierbare en je héél laagdrempelig meeneemt. Stapje voor stapje. Met hele korte zinnen, makkelijke woorden. 

Het is een boekje vol liefde voor jou en jouw proces ❤️. Om jezelf cadeau te doen of om aan een dierbare cadeau te doen.

112 pagina’s
Hele zachte voorkant
€ 22 excl verzendkosten
Te bestellen via www.ikrouwvanje.nl 

Ik rouw van je Claire met boek